Pályázat leírása

A projekt keretében 1db / +2°C - +12°C / hűtéstartományú hűtőgép, 1 db / +1°C - +12°C / hűtéstartományú hűtőgép, 1 db / +2°C - +12°C / hűtéstartományú hűtőgép, 1 db / +2°C - +12°C / hűtéstartományú hűtőgép, 1 db / -18°C / hűtéstartományú hűtőgép, 1 db -30°C - -35°C hűtéstartományú sokkoló fagyasztó került beszerzésre. Az új hűtőgépek beszerzéséhez kapcsolódott az eszközök elhelyezéséhez szükséges infrastrukturális fejlesztés vagyis a gépek elhelyezésére szolgáló helységek szigetelése. A gépek megrendelésre, majd leszállításra kerültek, üzembe helyezésük megtörtént. A gépek teljes vételára kiegyenlítésre került. A gépek csúcstechnológiát képviselnek. A projekt megvalósulásával vállalkozásunk versenyképessége nőtt. Az infrastrukturális fejlesztés befejeződött.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés):             

2016.09.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00691

Európai Regionális Fejlesztési Alap és hazai központi költségvetési előirányzat

„Befektetés a jövőbe”  

Évente több mint...

200 000 kakaós csigát sütünk

2 800 000 zsemlét sütünk

2 000 000 vevőt szolgálunk ki

Díjak, elismerések Üzleteink

Üzleteink

Üzleteink a vidék több meghatározó településén megtalálhatóak. Vásárlóinkat firss áruval, széles kínálattal és kedvezményekkel várjuk.

Pedró Pékség a Facebook-on Fotógaléria megtekintése Köszönjük!4500+kedvelés

Vajda Péter "Pedró"

A tulajdonos

A Magyar Pék Válogatott kiemelkedő tagja

Vajda Péter sütőipari technológusként végzi a termelés irányítását. A szakmai iránti elkötelezettségét jól mutatja, hogy külföldön és Magyarországon is gyakran látogat el más pékségekbe, hogy tanuljon és új technológiákat ismerjen meg.

2014-ben a Kisalföldi Presztízs Díj-kiosztó gálán átvehette az év vállalkozásának járó díjat, amely megerősíti, hogy az elmúlt tizenkét évben jó munkát végeztünk. Örömmel fogadtuk, hogy az általunk létrehozott csúcsminőségű pékáruk, a magas szintű szolgáltatások és a jelentős társadalmi szerepvállalásunk vásárlóinkon kívül a szakmai zsűri számára is értéket képviselnek.

Amire büszkék vagyunk

A kitartó munka és a szakmai iránti alázat az évek során díjakban és rangos kitüntetésekben is megmutatkozott. Íme ezek közül néhány.

Szakképzési díj 2015

Szakképzési díj 2015

A szakképzés terén tartósan kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Pedró Pékség 2015-ben átvehette a Kamara kitüntetését.

Az év vállalkozása 2014

Az év vállalkozása 2014

Vajda Péter tulajdonos 2014 decemberében vehette át ezt a rangos elismerést.

Aranyperec Díj 2013

Aranyperec Díj 2013

Kiemelkedő szakmai tevékenységéért a Magyar Pékszövetség Aranyperec díjat ítélt pékségünknek.